hu  | en
Főoldal Rólunk Kapcsolat Szolgáltatások
Szolgáltatásaink
Forduljon hozzánk bizalommal, problémáit gyorsan és diszkréten megoldjuk!
Főoldal » Szolgáltatások » Magánnyomozás

Magánnyomozás

Magánnyomozás profi magánnyomozókkal

A magánnyomozás szakmai definíciója

„A magánnyomozó a megbízási szerződése alapján, a megbízóját megillető jogok keretein belül figyelő, kutató, felderítô, dokumentáló munkájával, elemző, értékelő, informáló, javaslattevő tevékenységével és személyes közreműködésével segíti megbízója jogainak, jogszerű érdekeinek érvényesítését és kötelezettségei teljesítését.” - 16/2003.(IV.18.) BM rendelet.

A magánnyomozás folyamata

A magánnyomozás során a magánnyomozó jogállása a megbízóéhoz igazodik, ellenérték fejében gyűjt információkat megbízása tárgyáról anélkül, hogy hatósági nyomozati jogkörrel rendelkezne, vagy bármilyen hatósági eljárást akadályozna. A hatályos titokvédelmi jogi normák a magánnyomozót éppúgy kötik, ahogy megbízóját is.

A magánnyomozás nagyfokú önfegyelmet, széles körű elméleti felkészültséget, jó kifejezô- és kapcsolattartói készséget, valamint fejlett problémamegoldó képességet igényel.

Nyílvánvaló, hogy a magánnyomozás szakszerű és sikeres teljesítésére csak azok képesek, akik szakmai előéletükben nyílt vagy titkos nyomozással, titkos felderítéssel, illetve titkos információgyűjtő tevékenységgel foglalkoztak a rendőrség, az ügyészség vagy a nemzetbiztonsági szolgálatok állományában. Cégünk alkalmazottai minden tekintetben megfelelnek ezeknek a kritériumoknak.

A magánnyomozás során információk és adatok gyűjtésével, dokumentumok és bizonyítékok beszerzésével, tanú kutatással segítjük ügyfeleink magán- és gazdasági érdekeinek hatékony érvényesíthetőségét.

Magánnyomozás a bizalom jegyében

A magánnyomozók és az üzleti partnerek közötti bizalom elemi feltétel a kölcsönösen előnyös együttműködés létrejöttéhez..

A kapcsolat kialakítását megelőzően, illetve azt követően is vállaljuk üzletfele megbízhatósági ellenőrzését, amely tartalmazza üzleti partnere előéletét, bemutatja korábbi partnereivel való együttműködését, jelenlegi vagyoni viszonyait, fizetési- és hitelképességi vizsgálatát. A tisztességes, profi magánnyomozás és üzleti hírszerzés a gazdasági élet tisztaságát, az üzletkötések korrektségét hivatott szolgálni.

  • A sikeres vállalkozás egyik alap pillére, hogy megbízható és a céghez hűséges, elkötelezett
    munkatársak kerüljenek alkalmazásra. Ennek érdekében, a magánnyomozás részekénttanulmányt készítünk a jelöltek, illetve a már alkalmazásban lévők eddigi életútjáról, szakmai előéletéről, jelenlegi életviteléről, megbízhatóságáról. Fontosnak tartjuk a kulcs pozíciókban foglalkoztatottak visszatérő ellenőrzését is.
  • A partnerhűség ellenőrzésekor a magánnyomozás során felderített információink kizárhatják ,vagy megerősíthetik felmerült gyanúját. Utóbbi esetben fotó- és videó dokumentációval is bizonyítjuk partnere hűtlenségét.
  • Peres ügyeiben bizonyítékok beszerzésével, tanúk felkutatásával támogatjuk Önt és ügyvédje munkáját.
  • Gyermeke biztonsága érdekében megvizsgáljuk gyermeke baráti körét, kapcsolatait, az általa látogatott helyeket. A szülők joggal félthetik szeretteiket a kábítószer dílerek megkörnyékezéseivel szemben. Köztudott, hogy Magyarországon minden hatodik fiatalkorú kipróbálta már a drogok valamelyik válfaját.
  • Hagyatéki, vagyonmegosztási ügyekben a magánnyomozás keretében vagyon-, és családfa- kutatással állunk megbízóink rendelkezésére.