hu  | en
Főoldal Rólunk Kapcsolat Szolgáltatások
Szolgáltatásaink
Forduljon hozzánk bizalommal, problémáit gyorsan és diszkréten megoldjuk!
Főoldal » Szolgáltatások » Házasságtörés

Házasságtörés

Házasságtörés

Házasságtörés

A házasságtörésre, illetve az élettársi közösség, vagy a partnerkapcsolat megromlásának körülményeire vonatkozó információk segítséget nyújtanak a felmerült gyanú megerősítésére vagy kizárására, a házasságtörésből eredő bizonytalanság eloszlatására. Amennyiben felmerül önben a házasságtörés gyanúja, vagy párja viselkedését tartja egyre zavartabbnak, forduljon hozzánk bizalommal.

Házasságtörés felderítése

Ellenőrizzük és dokumentáljuk a megbízásban megjelölt személy napi mozgását, találkozóit, szokásait, megállapítjuk a "harmadik személy" adatait, így ha fennáll a házasságtörés, az felderítésre kerül.

Házasságtörés dokumentálása

A házasságtörés dokumentálása mellett, a vagyon elosztási problémák elkerülése érdekében a házassági, élettársi vagyonközösség megszűnése esetén teljes körűen feltárjuk a másik fél anyagi helyzetét, egyéb pénzügyi érdekeltségeit.

Válóper illetve életközösség megszűnése esetén az általunk felderített - a házasságtörés kapcsán felmerült, vagy a megfigyelés során feltárt egyéb információkkal - támogatjuk a gyermek elhelyezési problémák megoldását.

Megbízása alapján feltérképezzük, leinformáljuk gyermeke baráti körét. Feltárjuk azokat a veszélyeztető körülményeket, káros szenvedélyeket, amelyek gyermeke fejlődését befolyásolhatják.

Házasságtörés dokumentumainak hozzáférhetősége

Tevékenységünk ténye és eredményei kizárólag megbízónk számára válhatnak ismertté, azok mindenki más, így az információgyűjtéssel érintett személy és annak környezete előtt is titokban maradnak.

 

A házasságtörés felderítésén túl lehetőség van arra is, hogy ne csak a párját tartsuk szemmel, hanem szükség esetén ellássuk gyermeke személyi védelmét is, melyet igény szerint nyíltan, vagy konspiráltan hajtunk végre.