hu  | en
Főoldal Rólunk Kapcsolat Szolgáltatások
Rólunk
Forduljon hozzánk bizalommal, problémáit gyorsan és diszkréten megoldjuk!
Főoldal » Rólunk

Magánnyomozó iroda

Veteran Experts magánnyomozó iroda

Magánnyomozó iroda

Ármos Béla és dr. Molnár László a VETERAN EXPERTS GROUP KFT. magánnyomozó iroda alapító tulajdonosaiként üdvözöljük honlapunkon és köszönjük, hogy időt szán megismerésünkre.

Magánnyomozó irodánkat a nemzetbiztonsági szolgálatok hivatásos állományában eltöltött több évtizedes munkaviszonyunk megszűnését követően, 2011. elején hoztuk létre.

Szakmai múltunkból adódó tapasztalataink alapján úgy ítéltük meg, hogy a már nagy számban jelenlévő, “ biztonsági” szolgáltatásokat nyújtó cégek, magánnyomozó irodák ellenére növekvő kereslet mutatkozik a valós szakértelemmel és tisztességgel végzett minőségi munkára a magánbiztonsági üzletág  egyes szegmenseiben.

Magánnyomozó irodánk profiljai

Magánnyomozó irodánk fő profilját az információszerzésben határoztuk meg, mivel biztosak voltunk abban, hogy tudásunkra és kollégáink ezen a területen megszerzett speciális képzettségére és gyakorlatára alapozva a legmagasabb színvonalú szolgáltatás nyújtására leszünk képesek.

Magánnyomozó irodánk a Magyar Detektív Szövetség tagja

Vállalkozásunk dinamikus fejlődése visszaigazolta célkitűzésünk helyességét, megbízóink köre folyamatosan bővül, melynek alapvető oka, hogy magánnyomozó irodánkat sikeres munkáink révén elégedett ügyfeleink szívesen ajánlják mások figyelmébe.

Megbízóink az üzleti és a magán szféra bármely területéről megrendelhetik a törvényesen beszerezhető információkat, vagy a már rendelkezésre álló adataik ellenőrzését, továbbá személyük és vagyoni érdekeik védelmét.

Szaktudásunkon kívül jogi szakértői támogatásunk is garanciát biztosít Önnek arra, hogy magánnyomozó irodánk a megbízását a vonatkozó jogszabályok keretei között teljes körűen és eredményesen teljesíti.

A megszerzett, elemzett és értékelt információkat írásbeli összefoglalóban adjuk át megbízóinknak, melyhez csatoljuk a keletkezett dokumentációkat is.

Magánnyomozó irodánk alapelvei: a megbízhatóság, a tisztesség és a diszkréció.

Működésünk az ügyfeleink és a cégünk közötti teljes és kölcsönös bizalomra épül. Magánnyomozó irodánk rendelkezik a tevékenységek végzéséhez szükséges hatósági engedélyekkel és az előírt felelősségbiztosítással.

Tagjai vagyunk a Magyar Detektív Szövetségnek, és a Nemzetközi Detektív Szövetségnek.

Miért javasoljuk, hogy a mi magánnyomozó irodánkat válassza?

Mert magánnyomozó irodánk valamennyi munkatársa szakmai múltjából adódóan professzionális, nemzetközileg elismert szinten végzi felderítő, információgyűjtő tevékenységét.

Mert magánnyomozó irodánk segítségével olyan megbízható és értékelt információk birtokába juthat, amelyek alapján magabiztosan dönthet, sikeres üzleteket köthet, kockázatait minimalizálhatja.

Mert a legelőnyösebb árakkal kínáljuk magánnyomozó irodánk szolgáltatásait, mivel a feladat jellegének megfelelően csak annyi ember és akkor dolgozik az ügyön, amennyi, és amikor szükséges. Így nincsenek felesleges járulékos költségek, amit Önre terhelnénk.

Mert mások is elégedettek magánnyomozó irodánk teljesítményével.